Iftar voor zustersZaterdag 4 juli aanstaande vindt vanuit de vernieuwde strategie de eerste officiële zusteractiviteit plaats. Hoe kunnen we dat beter inluiden dan met een Iftar tijdens de heilige maand Ramadan. We nodigen hierbij alle zusters (16 jaar en ouder) uit om 20:00 uur. 

Om te beginnen krijgen alle gasten een lotje mee waarbij 1 van de zusters aan het einde van de dag naar huis gaat met een mooi cadeau! 

Er zal worden aangevangen met een lezing gegeven door een zuster die de titel draagt: “De vrouw en de rol van da’wa in haar gezin”.

Er zal ook een quiz worden georganiseerd waarbij er verschillende prijzen vallen te winnen. Kom en test en verrijk je kennis met een quiz en ga naar huis met mooie prijzen! 

We hebben ook speciaal voor de zusters kledingverkoop (door o.a. L’Amira Boutique) én boekenverkoop. Zo trachten wij in te spelen op de behoeftes van onze zusters insha Allah.

Let op: aanmelding is verplicht via het formulier op onze website. De toegang is geheel gratis. Daarom zouden wij het erg waarderen als je ook hapjes kunt meenemen. Geef dit ook aan in het formulier.

Meld je snel aan, want ook bij ons moslims geldt: VOl = VOL!

Voor andere zusteractiviteiten die later in de maand zullen volgen, bekijk hier het volledige programma. 

1 Likes
1267 Views

Comments are closed.