moskee arrahmaan eindhoven logo
Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

icons8-sunset-100.png

Maghreb

‘Isha

Jongerenavond 7 oktober “De Kracht van Doe’aa”

📢 𝐉𝐎𝐍𝐆𝐄𝐑𝐄𝐍𝐀𝐕𝐎𝐍𝐃 𝐀𝐋𝐄𝐑𝐓!

🌙 Op zaterdag 7 oktober organiseren we إن شاء الله een lezing met als thema “De Kracht van Doe’aa”

Ustaadh Abdurrazaq en Ustaadh Brahim nemen ons mee op reis om te ontdekken hoe de smeekbede een bron van kracht en zegeningen kan zijn in ons dagelijks leven. Het belooft een avond vol inzicht en inspiratie te worden.

🤝 En dat is nog niet alles! Naast het leerzame programma, zullen er ook heerlijke snacks aanwezig zijn om van te genieten. Mis deze kans dus niet om samen te komen, te leren en te groeien. Kom samen met je vrienden en familie, tot zaterdag!

🕌 Locatie: Moskee Arrahmaan Eindhoven
🕘 Tijd: Na het Isha gebed (21:00 uur)
🗓️ Datum: Zaterdag 7 oktober

jongerenavond moskee arrahmaan