Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Aankondiging Eid al Adha offerdier 2021 – 1442

Assalamoe alaikoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh,

Ied-ul-Adha is in sha Allah op 19 of 20 juli 2021. Wederom is er de mogelijkheid om een offerdier (schaap) via Moskee Arrahmaan af te nemen. Vanwege de coronamaatregelen is een aantal zaken onder voorbehoud, van de dan geldende regels.

Hieronder treft u de benodigde informatie aan:

  • prijs offerdier: 320 euro;
  • aankomst offerdier bij de moskee: omstreeks 14:30 op 19 of 20 juli (definitieve dag zal, vanwege de maanstand, 10 dagen van tevoren gecommuniceerd worden);
  • zelf uitkiezen offerdier: vanwege de coronamaatregelen zal er uiterlijk 9 juli 2021 gecommuniceerd worden of het mogelijk is om het offerdier zelf uit te kiezen. Indien mogelijk zal er de benodigde informatie gecommuniceerd worden

Wassalaamoe alaikoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh,

Het bestuur