Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

‘Isha en taraweeh vanaf 28-04-2021

Allahoe Akbar!

Vanaf woensdag 28 april is de avondklok opgeheven, dit betekent dat het nacht gebed (‘isha) weer in de moskee gebeden kan worden! Insha Allah zullen vanaf dan ook het taraweeh gebed gezamenlijk kunnen verrichten. De andere maatregelen gelden overigens nog wel, dat wil zeggen dat het niet mogelijk is om gebruik te maken van de wudo ruimte. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht en dient men een eigen gebedskleed mee te nemen. Wij hanteren net als bij het jummuah gebed een maximale aantal bezoekers, dus wees optijd wil je erbij zijn.

Door een gebrek aan ruimte is het helaas nog niet mogelijk voor de zusters om het ‘isha en het taraweeh gebed in de moskee te verrichten.

De dagelijkse livestream blijft insha Allah doorgaan. Ook zullen we dagelijks, aansluitend op het woordje van de imam, een inzameling houden te behoeve van het nieuwbouwproject. Dus doneer, deel en kijk vooral mee!

Baraka Allahoufiekoum, moge Allah onze vasten accepteren, onze gebeden verhoren, onze goede daden belonen en onze zonden vergeven!

Bedrag vrij in te vullen:https://useplink.com/payment/PY0NbrQtK6dQgHnekqdq/

€10:https://useplink.com/payment/ApwnesQEhL6hWTtHi55m/

€20:https://useplink.com/payment/5d1xAMmEibeArByoJ8pV/

€50:https://useplink.com/payment/ed09e9MnCjYN43sJ7jyx/

€100:https://useplink.com/payment/z5Gku6pCmOesIMV6X7Qt/

Informatie nieuwbouw:https://www.arrahmaan.nl/ontwerp-nieuwbouw/