Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Samen staan we sterk

Assalamu ‘alaikum beste broeders & zusters,

Op zondag 14 maart 2021 heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden (ALV). Hierbij is door het bestuur de financiële jaarcijfers gepresenteerd. Daarnaast heeft het bestuur die dag ook de hulp van haar leden gevraagd naar aanleiding van het vertrek van enkele bestuursleden. Als gevolg hiervan hebben diverse broeders de handen ineengeslagen om samen te kijken naar wat de gemeenschap nu én in de toekomst kan betekenen voor de moskee. 

Zodoende heeft er op zondag 4 april de eerste informele bijeenkomst plaatsgevonden om feedback te verzamelen over mogelijke verbetervoorstellen voor de moskee. 

In de 2e bijeenkomst, op zondag 11 april, heeft de groep gekeken naar welke van deze voorstellen een hoge urgentie hadden. Dit heeft ons inzicht verschaft in wat er leeft binnen de gemeenschap. 

Komende zondag 18 april vindt de 3e bijeenkomst plaats (na salat Dohr). Voor diegene die bekend zijn met de moskee en op een constructieve manier bij zouden willen dragen aan deze bijeenkomsten, jullie zijn van harte welkom. De voertaal is Nederlands. 

Het uiteindelijk doel is dat de gemeenschap eensgezind tot een voorstel komt op welke punten en vooral hoe we diverse verbeteringen kunnen doorvoeren. Dat willen we zo democratisch en transparant als mogelijk doen. 

Voor een goede representatie van onze gemeenschap krijgen vanzelfsprekend ook de zusters hierin een evenredige rol. Geïnteresseerde zusters kunnen zich aanmelden bij de daarvoor aangemaakte Whatsapp-groep: https://chat.whatsapp.com/FkwM1ziUXSRFJ2kFHiANTy

Onze intentie is om jullie vaker te voorzien van updates op de website en social media. 
Moskee Arrahmaan Eindhoven