moskee arrahmaan eindhoven logo
Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

icons8-sunset-100.png

Maghreb

‘Isha

iDeal: veilig, makkelijk én snel doneren

idealWie denkt aan online betalen denkt aan iDEAL. In 2015 is dit betaalmiddel niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld. Om het onze bezoekers makkelijker en laagdrempeliger te maken om te doneren voor de moskee is het vanaf nu mogelijk om via onze website te doneren met het veilige iDEAL. Ga naar de website en klik in het menu op Donatie of klik hier op de link.

Doneren voor de bouw van de nieuwe moskee is natuurlijk mogelijk. Maar ook voor zakat of het standaard onderhoud van de huidige moskee bijvoorbeeld kan ons donatieformulier worden gebruikt. Doneer nu en draag een steentje bij aan de moskee van onze kinderen en kleinkinderen. Het is immers de moskee van de toekomst waar we nu in moeten investeren. Jazaka Allahu gairan.

Link: arrahmaan.nl/donatie