Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Eindstand benefiet: € 27.000,-

EindstandAfgelopen weekeinde werd er een 3-daagse benefiet gehouden om zo de bouw van de moskee nóg een stapje dichterbij te brengen insha Allah. Onze Imam en broeder Miloud hebben gezwoegd om het publiek thuis én in de moskee over de streep te trekken om straks onderdeel te zijn van de nieuwe moskee. Zij hebben masha Allah een mooie daad verricht. Mede dankzij onze donateurs is er een bedrag gedoneerd van maar liefst € 27.000,- alhamdulilah. 

De 3 avonden kenden een grote opkomst waarbij ook veel bezoekers het evenement via de live-stream volgden. We ervaarden een zeer grote betrokkenheid bij broeders én zusters in alle leeftijdscategorieën. Het deed ons goed om te zien dat er een grote saamhorigheid was onder de mensen. 

Verder gaan onze extra complimenten uit naar alle vrijwilligers die zich avond en nacht hebben ingezet om alles in goede banen te leiden. Daarnaast is de benefiet mede mogelijk gemaakt door Sadaqa TV; ook zij hebben masha Allah goed werk geleverd. Moge al hun daden worden geaccepteerd en worden omgezet in verdubbelde hasanaats insha Allah. 

Even noemeswaardig is een broeder die de weg naar de Islam heeft gevonden. Hij heeft op de laatste avond de shahada uitgesproken. We heten deze broeder van harte welkom in de islam én in onze moskee insha Allah. 

Al met al kijken we terug op een mooie benefiet met vermaak middels zaalvoetbal, kennisspreiding middels boekenverkoop, het beschikbaar stellen van islamitische kleding middels kledingverkoop en het voeden van onze bezoekers met Iftars. Alhamdulilah.