Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Grote opkomst Kinderconferentie (Foto’s)

Gisteren vond de Ramadan Kinderconferentie plaats; een gevarieerd en vol programma voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

We hadden mashallah een opkomst van ruim 70 kinderen en dat overtrof onze verwachtingen. Op deze dag werden 2 leerzame lezingen gehouden met allerlei handige tips voor de kinderen. Ook mochten de kinderen knutselwerkjes maken en meenemen naar huis voor hun ouders. De kinderen waren enorm enthousiast over de quiz, maar natuurlijk ook over de prijzen die werden uitgereikt. De aanwezige ouders genoten ook zichtbaar van het evenement.

Onze intentie is om dit mooie evenement vaker te organiseren in de toekomst insh Allah. We willen hierbij alle vrijwilligers bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. En voor de kinderen: tot de volgende kinderconferentie!