Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Zustergroep Arrahmaan presenteert nieuw logo

Het nieuwe logo van de zustergroep

Het nieuwe logo van de zustergroep

Al lange tijd hebben de zusters zich actief ingezet voor de moskee. Ook voor de maand Ramadan organiseren zij op korte termijn diverse activiteiten voor zusters, waaronder een grootse Iftar.  Houd de website & social media goed in de gaten!

Met het nieuwe pad dat de moskee is ingeslagen en de daarbij behorende vernieuwde huisstijl kon ook de zustergroep niet achterblijven. Ook zij hadden behoefte aan een herkenbare uitstraling. 

Met het oog op activiteiten die speciaal gericht zijn op de zusters zocht de groep naar een logo. Daarbij hebben we het nieuwe logo een subtiele draai gegeven. Het zusterlogo zal voortaan gebruikt worden voor zusteractiviteiten. Op deze wijze hopen we de zusters beter van dienst te kunnen zijn. 

De moskee staat altijd open voor feedback en suggesties. Dat kan via social media of info@arrahmaan.nl