Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Herinnering: aangepaste tijden vrijdagpreek

Moskee arrahmaan eindhovenDe vrijdagpreek zal vanaf heden stipt om 13:45 aanvangen en eindigen om uiterlijk 14:10. Wees er daarom op tijd bij!

Abu Huraira (moge Allah tevreden met hem zijn) heeft overgeleverd dat de profeet (vzmh) zei:

“Wie op vrijdag de grote wassing verricht en vervolgens in het eerste uur naar de moskee gaat, het is net alsof hij een kameel heeft geofferd. En wie in het tweede uur naar de moskee gaat, het is net alsof hij een koe heeft geofferd. En wie in het derde uur naar de moskee gaat, het is net alsof hij een gehoornde ram heeft geofferd. En wie in het vierde uur naar de moskee gaat, het is net alsof hij een kip heeft geofferd. En wie in het vijfde uur naar de moskee gaat, het is net alsof hij een ei heeft geofferd. Maar zodra de imam tevoorschijn komt, gaan de engelen naar binnen om te luisteren naar de khutbah.”

Bron / Source