Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Dagelijkse Iftar: voor iedereen!

hariraGedurende de hele maand ramadan organiseert de moskee dagelijks een iftar. Deze maaltijd is gratis en toegankelijk voor iedereen: moslims, niet-moslims, mannen, vrouwen, kinderen, jongeren, maar ook buurtbewoners. Iedereen is dus van harte welkom! Aanmelding is niet nodig.

Voor diegene die een bijdrage willen leveren door middel van het schenken van maaltijden: schrijf je in op de lijst in het winkeltje in de moskee óf stuur een mailtje naar info@arrahmaan.nl. Natuurlijk mag je ook helpen door middel van het doneren van boodschappen. 

Vanaf donderdag 18 juni wordt er gestart met de iftar na het Maghrib-gebed . De laatste iftar vindt plaats op de dag vóór het suikerfeest. We zijn jullie graag op onze iftars.