Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Ramadan Nachtzaalvoetbalcompetitie

In samenwerking met de gemeente Eindhoven organiseren Moskee Arrahmaan Eindhoven, Moskee Al Fourqaan, WIJ Eindhoven en Lumens in de Buurt voor de eerste keer Ramadan Nachtzaalvoetbal.

Het betreft een zaalcompetitie die elke vrijdagnacht en zaterdagnacht in de ramadan plaats vindt waarin 8 teams strijden om de 1e plek.

Elke organisatie mag 2 jongensteams aanleveren met jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Moskee Arrahmaan Eindhoven zal dus ook met 2 teams deelnemen aan de competitie.

De competitie vindt elke vrijdag- en zaterdagnacht plaats van 00:30 uur tot 03:00 uur in sporthal Bisschop Beckers. De deelname is geheel gratis. Eten en drinken wordt door de organisatie verzorgd; ook voor de souhour.

Na het ‘Isha-gebed verzamelen we bij de ingang van Moskee Arrahmaan Eindhoven om vervolgens met de 2 teams, maar ook met fans, te vertrekken richting de sporthal.

Als je interesse hebt, meld je dan individueel of als team aan via Whatsapp op 0620849981. Tot dan Inshallah!

Om dit project te kunnen laten slagen zijn we afhankelijk van vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers, begeleiders of coaches. Kun jij 1 of 2 nachten meegaan en meegenieten met souhour? Meld je dan ook aan via Whatsapp op 0620849981