Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

Nieuwe frisse start

Logo Moskee Arrahmaan Eindhoven

Ons nieuwe logo

In het afgelopen jaar hebben we met het team achter de schermen hard gewerkt aan een geheel vernieuwde strategie voor de toekomst van de moskee. Hierbij hebben we een hele duidelijke lange termijn missie vastgesteld: samen bouwen aan de volgende islamitische generatie. Dit is onze rode draad voor de toekomst van de moskee.

Het fundament van de vernieuwde strategie ligt er, maar enkel door onze krachten te bundelen komen we er bi’ithniAllah. Wij moeten hierbij gebruik maken van onze eigen ervaring, kennis en inzichten. De moskee is er voor de gemeenschap en daarom willen wij een oproep doen aan eenieder die zich kan en wil inzetten voor de moskee om mee te helpen om onze droom mogelijk te maken. Stuur een mailtje naar info@arrahmaan.nl als je meer informatie wilt ontvangen.

Bij een vernieuwde strategie hoort ook een nieuwe huisstijl met een nieuw logo. De website is daarbij compleet vernieuwd, waabij we ook social media en online diensten hebben omarmd (Twitter | Facebook | Google+ | Youtube Google Maps). Like onze page, retweet onze tweets, plus onze berichten en abonneer je op ons Youtube-kanaal! Het zal in het begin een beetje kaal ogen, maar met de tijd willen we voor onze leden en bezoekers meer kunnen betekenen. We willen jullie volop informeren en betrekken opdat we meer transparantie kunnen bieden over de weg die we hebben ingeslagen.