Eindhoven |

Fadjr

Shoroeq

Dohr

‘Asr

Maghreb

‘Isha

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][title size=”h2″ value=”In de Naam van Allah de Barmhartige de Meest Genadevolle”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”2/4″][vc_column_text]

De moskeeën van Allah zullen alleen onderhouden worden door degenen die in Allah en de Laatste Dag geloven, en die het gebed onderhoud en zakaat geeft en die niemand vreest behalve Allah. Zij zijn het die tot de rechtgeleiden behoren.

(Koran 9:18)

Dagen van de mooie maand Ramadan vliegen voorbij en de volgende dagen zullen snel volgen. Maak gebruik van deze prachtige maand zo lang het nog kan!

In deze maand zijn immers de poorten van het paradijs geopend. Zo heeft Aboe Hoerayrah (moge Allah tevreden met hem zijn) overgeleverd dat de Profeet ﷺ heeft gezegd:

“Wanneer de maand Ramadan aanbreekt, worden de poorten van het Paradijs geopend en de poorten van de Hel gesloten, en de duivels worden dan vastgeketend.”

(al-Boekhaarie en Moeslim)

Maak gebruik van deze kans om bij te dragen aan een sadaqa jariyah  namelijk het bouwen van een nieuwe moskee.

Aboe Hoerayrah (moge Allah tevreden met hem zijn) heeft overgeleverd dat de Boodschapper ﷺ van Allah heeft gezegd:

“De goede daden die een gelovige na zijn dood zullen bereiken, zijn: “Kennis die hij heeft opgedaan en heeft verspreid; een rechtschapen zoon die hij achterlaat; een exemplaar van de Koran die hij achterlaat als nalatenschap; een moskee die hij heeft gebouwd; een huis dat hij heeft gebouwd voor reizigers; een kanaal dat hij heeft gegraven; of liefdadigheid die hij tijdens zijn leven in goede gezondheid heeft gegeven.”

(Ibn Maadjah; Hasan verklaard door Sheikh al-Albaanie)

Vul het onderstaande formulier in en mis geen dag van de Ramadan zonder te besteden in de weg van Allah!

Djazakallahoe ghairan voor uw bijdrage![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”2/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]